NaBloPoMo — Dag 28: Best of Prokrastinuft

Jeg skal skrive 30 blogginnlegg i alle novembers 30 dager. Dette er dag 28. (Les om NaBloPoMo her)
Gå til: Dag 1 (oversikt)
Skriveinstruksjonene for dag 28 er: «Best of Prokrastinuft».

Hvis du ikke har skjønt det enda, var jeg inntil i fjor-ish aktiv-ish på en blogg som heter Prokrastinuft.

Selv om det var et vanskelig prosjekt å holde seg motivert til å holde igang (jeg levde i det minste opp til navnet), så hendte det jeg glimtet til med et innlegg i ny og ne som det er verdt å ta vare på, ja, kanskje til og med verdt for lesere å lese.

Dermed er dagens blogginnlegg dedikert til, i det som viser seg å være omvendt kronologisk rekkefølge, de mest ålreite/minneverdige blogginnleggene på Prokrastinuft, basert på mine personlige synsinger heller enn bloggstatistikk (av den enkle grunn at jeg ikke hadde noe særlig statistikk å skryte av da heller):

  • Den niende planet (29.1.2016) — det siste innlegget jeg skrev på bloggen. Basert på et innslag jeg hadde i podcasten Saltklypa.
  • En ny horisont er passert (14.7.2015) — spontant og ufiltrert fra øyeblikket New Horizons passerte sitt nærmeste punkt i forbiflyvningen av Pluto.
  • Min debut som foredragsholder (24.8.2012) — tatt med bare for nostalgiens skyld. Så dere ser hvor ekstremt kul jeg var for noen år siden, liksom (masse døde linker der, beklager).
  • Verdensrommet: Bittelitt verden. Mest rom. (11.4.2011) — Tror kanskje dette er yndlings-innlegget mitt? Det er langt, i hvert fall, men forhåpentligvis pedagogisk.
  • En overdose og dens bivirkninger (16.2.2011) — Igjen tatt med for at det er noe jeg gjerne vil huske: Dette er så aktivistisk jeg noen gang kommer til å bli, tror jeg. Jeg ledet nemlig den norske fraksjonen av den verdensomspennende homeopati-overdose-aksjonen 10:23 i 2011. (Her er forresten også den offisielle pressemeldingen.)
  • Bermudatriangel-«mysteriet» «løst»? (8.8.2010) — Et koselig lite skeptiker-debunkings-innlegg. Det er ikke mange nok av dem, derfor tar jeg det med.
  • Vær en del av den kritiske massen i oktober (21.6. 2010) — Da vi offentliggjorde vårt mest ambisiøse prosjekt, som senere skulle vise seg å være så vellykket at det ble arrangert en gang til: Skepsiskonferansen Kritisk masse. ❤
  • Ny forskning — en naturlig oppvekker (8.6. 2010) — Et lite skeptiker-innlegg til, om kaffe.
  • Tre F’er for det nye og det gamle tiåret (2.1.2010) — hvor jeg ser tilbake på de ti foregående årene, og skuer fremover. Jeg blir fremdeles helt tussete av å tenke på hvor mye jeg utviklet meg og opplevde i den perioden, som virker så uendelig lenge siden nå.
  • Recap av TAM London 2009, dag 1 og dag 2 (10.2009) — Nerdvana. Konferansen som satte det hele igang. Motivasjonen, redde verden-følelsen, spiren til den norske konferansen, etter hvert gjenoppstandelsen av Skepsis og starten på Saltklypa-podcasten, en enda mer engasjert Skeptikere på puben Oslo-gjeng, og en haug med gode, uforglemmelige vennskap. No regrets ❤

1 kommentar

Legg igjen en kommentar (Les den høyt for deg selv før du poster!)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..